Inženjerski kutak

Da li biste želeli da proširite svoje poslovanje i zadržite svoju konkurentsku prednost. Polyseal inženjeri i stručnjaci za primenu radiće sa vama na razvoju proizvoda i materijala za poboljšanje ukupnih performansi i dugovečnosti vaših proizvoda.

Prednosti za vas:

  • Da nadogradite gotova, prilagođena rešenja za vašu aplikaciju
  • Primena materijala visokih performansi za postizanje mnogo boljeg dizajna.
  • Koristite najsavremeniju razvojnu i proizvodnu tehnologiju, uključujući savremene digitalne alate.

Pored našeg širokog asortimana kataloških proizvoda mi imamo mogućnost da za naše kupce proizvedemo i različite gumene delove, gumeno-metalne i plastične delove kao pojedinačne komade ili delove u ekonomičnim malim serijama. Za ovim se javljaju potrebe posebno u slučajevima kvara mašine, izrade prototipa, potrebama za nestandardnim dimenzijama, promenama materijala radi povećanja otpornosti na agresivne medije ili okolinu.

Mnoge situacije u industriji zahtevaju trenutni odgovor i brzu proizvodnju i isporuku za vaše hitne potrebe za popravkom ili prototipom. Bilo da vam je potreban profil i materijal po vašoj želji ili prilagođeno rešenje jednog od naših standardnih profila, ili novo rešenje prema posebnim zahtevima, mi možemo da obezbedimo proizvod najvišeg kvaliteta po ekonomičnoj ceni jer se radi o maloj seriji, nižim troškovima kalupa i kratkom vremenu izrade.

Naši proizvodi mogu biti izradjeni u kalupima do 1200 mm u prečniku ili do 5 metara dužine od poznatih elastomera: NBR, FPM, FEPM, EPDM, VMQ, kao i od plastike visokih performansi: TPE, PU, POM, PA, PTFE, PEEK u kalupima do 400 mm u prečniku.

Ako želite da komunicirate:
Opišite svoje probleme i recite nam šta želite
Da li postoje problemi sa postojećim rešenjem za zaptivanje
Da li želite novo rešenje za zaptivanje.
Mi ćemo znati kako da to rešimo, a vi ćete imati pravi odgovor.