Proizvodni pogoni

Polyseal je prepoznatljiv proizvođač zaptivnih elemenata koji koriste napredne proizvodne tehnologije i vrhunske materijale. Sopstvena proizvodnja gume i korišćenje savremenih procesa u proizvodnji su ključni faktori za naše efikasno i fleksibilno približavanje tehnologijama zaptivanja koje imaju ugradjeno osiguranje kvaliteta.

Proizvodnja gumenih delova

Polyseal ima proverene metode za proizvodnju gumenih delova, gumeno-metalnih i delova od gumirane tkanine. U zavisnosti od dizajna delova i drugih zahteva, u Polyseal-u se koriste odgovarajuće proizvodne tehnike kao što su kompresioni postupak, transfer postupak i postupak kalupljenja brizganjem a svi u kombinaciji sa vakuum sistemima.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i stečenom znanju o gumenim smešama, kao i sopstvenoj proizvodnji smeša, u mogućnosti smo da obezbedimo rešenja za najzahtevnije primene sa velikim brojem standardnih, specijalnih ili prilagođenih smeša.

Proizvodnja plastičnih delova


Većina plastičnih delova se proizvodi korišćenjem dobro poznatih tehnika brizganja i presovanja. Koriste se različiti materijali od inženjerske plastike PA, POM, PPO, TPU, PU… do naprednih inženjerskih materijala kao što su PTFE i PEEK.

Mi smo spremni u Polyseal-u, da zajedno sa našim kupcima, od samog temelja počnemo da radimo i da pružimo pomoć u razvoju plastičnih proizvoda, delova ili komponenti. Naš tim će savetovati koji materijal treba koristiti za predmetnu primenu i blisko će sarađivati na izboru materijala koji je idealan za tu svrhu.

Proizvodnja alata

Sopstveno modelovanje artikala, konstruisanje kalupa i proizvodnja kalupa nam daju mogućnost da brzo odgovorimo na zahteve kupaca. Moćni softverski alati nam pomažu da pronađemo najbolji odgovor za sve tehničke zahteve.