Kvalitet

Polyseal sistem kvaliteta je usvojen kao važan deo naše organizacione kulture. Osiguravamo efektivnost našeg sistema kvaliteta u svim našim procesima koji utiču na kvalitet proizvoda i implementiramo ga naprednom tehnologijom i savremenom opremom na najvišem nivou.

Upravljanje kvalitetom
Cilj upravljanja kvalitetom u Polyseal-u je da stvori bezbedne procese za ispunjavanje specifikacija kupaca. Instaliran i održavan softver na opremi i sprovedena testiranja čine kontrolu procesa lakom i potpuno sledljivom. Naši završni testovi su neophodni da bi se dokazao kvalitet isporučenih proizvoda. Naš cilj je da budemo sigurni i zbog toga se fokusiramo na merenja beskontaktnom vizuelnom i specijalnom mernom opremom. Takođe, naš tim za merenja ima visok stepen iskustva u merenju elastomernih uzoraka niske krutosti. Svi naši proizvedeni delovi prolaze kroz vizuelnu kontrolu.

Osiguranje kvaliteta


Osiguranje kvaliteta kroz dugoročna partnerstva sa kupcima, dobavljačima i zaposlenima je filozofija Polyseal pristupa. Ova kultura kvaliteta je prihvaćena na svim nivoima unutar cele kompanije.

Svi procesi i resursi su planirani i integrisani preko moćnog ERP softverskog sistema u opsežnu bazu podataka.

ERP softver i SCADA HMI sistem sa testiranjem sirovina, testiranjem svake gumene serije i ispitivanjem dimenzija delova garantuju moćnu upotrebu kompletnog sistema kvaliteta.

Svest o kvalitetu

Polyseal veruje da uspeh ne zavisi samo od kvaliteta proizvoda i usluga, već i od motivacije zaposlenih, kao i od njihove posvećenosti kompaniji. Životna sredina, ljudska prava i standard rada, zdravlje i bezbednost, učenje i razvoj i odnosi sa zajednicom su ključni za našu zajedničku posvećenost.

Odnos prema našem kupcu
Svaki kupac ima apsolutno pravo na obećani kvalitet i performanse proizvoda i usluga, rokove i troškove.

…prema dobavljaču
Polyseal se za sopstvene proizvodne operacije oslanja na mnoge dobavljače sa ciljem da obezbedi blagovremenu isporuku materijala i usluga.

…prema zaposlenima
Polyseal podjednako podržava svoje zaposlene bez obzira na njihovu rasu, godine, pol, nacionalnost, religiju ili političku pripadnost. Poštujemo sve zaposlene i štitimo njihova prava.

…prema životnoj sredini
Polyseal kontinuirano poboljšava ekološke performanse kroz sprečavanje nezgoda i zagadjenja na radnom mestu, i smanjenje uticaja na životnu sredinu.

… prema široj zajednici
Mi živimo u lokalnoj zajednici i svoju delatnost obavljamo u proizvodnoj zoni zajednice. Naše prisustvo doprinosi društvu na dva načina, prvo što stvara mogućnost zapošljavanja ljudi i drugo što vrši značajna plaćanja prema zajednici.

Sertifikacija
Sistem kvaliteta kompanije Polyseal ispunjava zahteve domaćih i medjunarodnih standarda.
Usklađenost sa zahtevima ovih standarda se redovno proverava i potvrđuje sertifikatima

SRPS 9000/14 Sistem upravljanja kvalitetom – Sertifikat
SRPS 9001:2015 Sistem upravljanja kvalitetom – Sertifikat
SRPS ISO 14001:2015 Sistem upravljanja zaštitom životne sredine – sertifikat
SRPS ISO 45001:2018 Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu – sertifikat
SRPS 9423/18 Sistem upravljanja kvalitetom – sertifikat
Obezbeđivanje kvaliteta u procesu realizacije proizvoda u vazduhoplovnoj,svemirskoj i odbrambenoj industriji – Zahtevi
ISO 9001:2015 Sistem upravljanja kvalitetom – Sertifikat
2-5-278x383
3-3-278x383
4-3-278x383
5-2-278x383
1-4-278x383