Delovi guma-metal

Precizni guma-metal delovi se izrađuju po zahtevu kupca od širokog spektra inženjerskih elastomera i namenjeni su za aplikacije sa visokim tehničkim zahtevima. Metali kao što su mesing, aluminijum ili nerđajući čelik su pravi izbor za vezu sa svim vrstama elastomera. Kao vaš partner na poslovima razvoja, Polyseal vam nudi da dizajnira, razvije i isporuči gumeno-metalne delove koji zadovoljavaju vaše zahteve.

OPIS
Gumeno-metalni delovi su precizne komponente za pouzdan rad različitih ventila kočionih sistema i druge opreme transportnih vozila

PRIMENA
Guma-metalni delovi imaju prednosti u pogledu kvaliteta i performansi i stoga su pravi izbor za ugradnju u zahtevne ventile kočionih sistema, posebno za kamionski i železnički transport.

Sa maksimalnom proizvodnom preciznošću, sa malim dimenzionalnim tolerancijama i visokim kvalitetom površine, gumeno-metalni delovi kao komponente ventila odslikavaju izuzetno precizan rad koji dalje garantuje najkraći mogući put kočenja.

Komponente ventila kočionih sistema se proizvode od najnovijih naprednih materijala i sastoje se od aluminijuma, nerđajućeg čelika, mesinga ili plastike i elastomera visokih performansi.