Osiguranje kvaliteta

Možemo da vas upoznamo sa našim aktivnostima projektovanim tako da se osigura da je kvalitet ugrađen u proces i takođe da vam pokažemo sve naše aktivnosti koje su osmišljene da osiguraju da proces zaista postiže željene nivoe kvaliteta.
Možda želite da znate kako smo obezbedili naš proces. Elektronski snimamo naš proces, upoređujemo, izračunavamo i procenjujemo podatke.
U svim našim standardnim procesima sve informacije od proizvođača hemikalija o broju serije i podacima o ispitivanju, uslovima vulkanizacije gume i drugim relevantnim podacima, kao i podacima za druge procese su ugrađeni u serijski broj i mogu se preuzeti iz baze podataka. 
Možemo da ponudimo punu sledljivost. 

Kao proizvođač, težimo jednom cilju da dobijemo: bezbedne procese, odlične proizvode, najbolje usluge i dugoročnu pouzdanost proizvoda.
Ukoliko kod vas dođe do bilo kakvih promena u uslovima eksploatacije proizvoda ili je potrebno produženje životnog ciklusa proizvoda, možemo takodje da obezbedimo

Polyseal takođe nudi posebne usluge:
Ukoliko želite da pratite naše proizvode u različitim aplikacijama ili na različitim tržištima

Možda želite da ugravirate ili odštampate broj artikla ili serijski broj na svakom proizvodu. Imamo jednostavan način za specifične identifikacije.

Ukoliko su vam potrebni alati za montažu ili ako želite posebne mogućnosti rukovanja ili pakovanja, molimo vas da nas kontaktirate.