Home

ŠTA MI RADIMO

Razvijamo i proizvodimo materijale visokih performansi,zaptivne elemente i tehničke delove za zahtevne primene i teške uslove rada kao što su ekstremne temperature, visoki pritisci i mehaničko habanje.

Dizajn i inženjering

Naši inženjeri procenjuju zahteve kupaca i nude rešenja za kritične uslove rada kao što su ekstremne temperature ili hemijski agresivni mediji. Dizajniraju materijale i proizvode sa ciljem da ispune ili prevazidju postavljene zahteve. Fokusiraju se na rešavanje najtežih slučajeva zaptivanja, na habanje, na lepljenje materijala i pri tome koriste nauku i godine akumuliranog znanja o materijalima, opremi i tehnologijama.

Naše mogućnosti dizajna uključuju 3D modeliranje, modeliranje tokova materijala i brzu izradu prototipova.

Proizvodnja

Polyseal se pridržava najstrožih standarda proizvodnje u svim svojim pogonima sa ciljem da obezbedi kvalitet proizvedenih delova.
U proizvodnji delova primenjeni su procesi presovanja, procesi injektiranja materijala u alate, CNC struganje, CNC glodanje, površinsko brušenje…

Proizvodimo gumu sa visokim tehničkim zahtevima. Proizvodimo zaptivke i tehničke delove od gume, inženjerskih i naprednih plastičnih i kompozitnih materijala.

Kvalitet

Kvalitet je sastavni deo svake nase aktivnosti koju od samog početka obavljamo u Polyseal-u. Ovo je put koji naše kupce prevodi u naše partnere.

Novi materijali prolaze kroz opsežne provere.
Potpuna sledljivost svake šarže od sirovine do gotovog proizvoda. Parametri proizvodnih procesa se registruju u realnom vremenu i zapisuju u elektronskom obliku

Gotovi proizvodi prolaze kroz proveru dizajna i proveru trajnosti.

Kontinuirano unapređivanje naših procesa i proizvoda osigurava da naši kupci dobijaju kvalitetna rešenja koja ispunjavaju ili prevazilaze njihove zahteve. Naša posvećenost kvalitetu je očigledna u svakoj industriji u kojoj poslujemo.
Gde god i kad god da radite sa nama, uvek ćemo isporučiti kvalitet.

Kontaktirajte nas

Polyseal pruža izuzetno brz odgovor našim kupcima, bilo gde širom sveta.
Od dizajna do proizvodnje, imamo podršku koja vam je potrebna za vaše primene i posvećeni smo da isporučimo rešenja koja su vam potrebna.
Molimo kontaktirajte nas za više informacija o našim opcijama
.